Cautare

625 de rezultate pentru "bucharest food festival" (2.89 secunde)
Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Anton Bancila, tehnolog maistru in arta culinara la Nordic Import Export SRL, si Nicolae Ghetu, tehnolog bucatar cofetar pe HoReCa, au participat recent la Italian Wine & Food Day ce s-a desfasurat la Hotel Marshal Garden.
Gabriela Firea vrea sa inchida fast-food-urile din mall-urile bucurestene. Coronavirusul si inchiderea scolilor a determinat o crestere a numarului persoanelor care frecventeaza mall-urile in aceasta perioada, astfel ca pericolul de infectare a crescut, considera edilul Capitalei.
- Probabil ca multi se asteapa sa spun ca dorm opt ore, nu beau alcool, nu beau cafea, nu fumez, nu manac fast food, nu beau bauturi colorate si carbogazoase si bineinteles fac foarte mult sport in fiecare zi, eventual!
Fundatia Mereu Aproape si Scandia Food vin in sprijinul oamenilor din Ucraina. Cinci tone de alimente au ajuns la hub-ul de la Suceava si vor ajunge la oamenii din Ucraina.
Cinci avocati din Timisoara au fost batuti de trei tineri dupa un scandal pornit in fata unui fast food din oras.
Bataie si amenintari cu pistolul intr-un fast-food din centrul Bucurestiului. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere.
Politia a deschis o ancheta dupa ce un barbat a intrat intr-un fast food cu un piton urias la gat, spre uimirea celorlalti clienti.
- Food Zone; - MC pe toata durata evenimentului, ceea ce face din eveniment mai mult decat un targ, un Festival al Nuntilor;
Pretul unui bilet pe seara e de 100 de lei. Mai multe detalii pe http://blues-festival.ro/
Productia va fi prezentata in avanpremiera in deschiderea Dracula Film Festival, la Centrul Cultural Reduta din Brasov, miercuri, 16 octombrie 2019 (simultan cu lansarea din SUA), iar din 25 octombrie a.c.
Anul acesta, pentru prima oara in zece ani de festival in Romania, la insistenta Directiei pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National a Judetului Dolj, manifestarea, organizata de Delegatia Comisiei Europene in Romania si de Uniunea Cineastilor din Romania, a poposit si la Craiova.
Mi-au placut toate ansamblurile care au evoluat pe scena acestui festival si in mod special Serbia si Georgia", a precizat presedintele CJ, Eugen Durbaca. ... Sint convins ca la anul va fi un festival mult mai bun decit cel din acest an.
Staicu a spus ca in Casa de Cultura a fost organizat un festival de poezie, la finalul caruia s-a lansat cartea fostului premier."A fost un eveniment politic, mascat sub forma unui festival de poezie.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, si-a anulat duminica vizita in judetul Mures, la festivalul Vaii Muresului din localitatea Rastolita, din cauza "vremii nefavorabile", unde urma sa aiba o intalnire cu primarii comunitatilor locale si sa tina un discurs participantilor la festival.
Sambata vom asista la un festival al ipocriziei si al tupeului. Am mai vazut de astea la PDL. Atata pot, atata ofera...
O suma importanta a mai primit Inspectoratul scolar Judetean, 600 milioane de lei, pentru organizarea la Satu Mare a fazei nationale a Olimpiadei scolare de interpretare muzicala, a unor concursuri nationale de chimie si limba romana, precum si a unui festival coral.
La festival, care are o sectiune dedicata si cafelei, sunt organizate concursuri pentru copii si adulti, cu premii, bineinteles, tot in ciocolata.
La festival, se va canta, juca si mai ales se vor putea degusta tot soiul de preparate specifice, ti mai ales pastrama de oaie si bulz, udate cu must obtinut in gospodariile celor din zona Bran.
"Interesant de subliniat este faptul ca, pentru acest festival, s-a decis achizitionarea echipamentelor dedicate (dozatoare, frigidere, rulote alimentare utilate complet pentru gatit), inclusiv a blonului cu aer cald, ceea ce a dus la o investitie de peste 200.000 de Euro", declara Cristian Furdi, KeyAccount Manager Sugar Free Dieta.
google-analytics.com